Поръчай на 0888 490 919

ПОРЪЧАЙ НА
0888 490 919

             Погрижете се за Крачетата си с 

            Терапевтични Турмалинови Чорапи ?

                         

.......................................................................................................................................................................................................................

  Върху нашето ходило е проектирано

цялото човешко тяло и всяка точка е мини проекция

на отделните жизнени органи.

 

 

Знаейки това от векове назад, човек винаги се е опитвал да въздейства върху своите ходила чрез специални масажи и техники. 

Тяхната изработка и специална и се основава на вградени участъци върху уникалните биоенергийни чорапи. Всеки участък е така разположен, че да има пряк досег и въздействие въху всички важни точки на стъпалото. А това означава, че лечебните свойства на Турмалиновия кристал ще могат директно да влияят върху повечето жизнени органи.

Според традиционната китайска медицина, масажът на тези точки подобрява проходимостта на енергийните канали, засилва кръвообръщението, активира обменните процеси, като подобрява състоянието и активността на органите.

Ефектът на турмалиновите чорапи е почти мигновен. Само 15 минути, след като се осъществи директен досег на Турмалина с ходилото ви, в тялото ви ще започнат да протичат различни лечебни процеси:

Освен био-лечебните си свойства, Турмалиновите мсажни чорапи за изработени така, че ви носят удобство и комфорт при носене:

- турмалиновите чорапи създават охлаждащ ефект през летните дни и затоплящо усещане през зимата;

- турмалиновите чорапи са изработени от специална пропусклива въздуха материя за масимален комфорт и приятно усещане върху ходилото;

Състав: 40 % турмалиново влакно , 10 % елестан.,50 % Памук
Размер (37-44 )

Начин на употреба:
В началото времето за носенето на масажните чорапи с турмалин трябва да бъде 15-20 мин./ден, като постепенно в продължение на 3-6 седмици то се увеличава до 2-3 часа 2 пъти на ден или по 5-8 часа непрекъснато носене.
 
Противопоказания:
Масажните турмалинови чорапи не трябва да се използват при висока температура и склонност към кървене, не е подходящо да се използват от бременни жени, деца и болни с тежка форма на енцефалопатия, при термоанестезия или при увредена повърхност на кожата. Турмалинови чорапи не се използват от хора с вграден пейсмейкър и други стимулатори. При предразположение към алергии ползването на турмалинови чорапи да става с повишено внимание. При увреждане на меките тъкани турмалинови чорапи да се използва 24-48 часа след инцидента.
 

Избавете се от болките които ви пречат.

 

                              Пробвайте и се убедете
 
      

                   Няма в наличност !!!!!

Отизиви от нашите клиенти

Изпрати отзив
Снимка:

СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИЯ ДНЕС, 20 Февруари!
Регулярна цена:
40.00 лв.
Супер Отстъпка: 85 %
Днес Спестяваш:
34.01 лв.

Избери брой: +

КУПИ СЕГА ЗА:
5.99 лв.

Офертата изтича след:

Бърза поръчка

Информация за доставка
Доставка до офис на Еконт:
3.05 лв.

Доставка до адрес:
4.75 лв.


Поръчки, направени до 16:00 часа в работен ден се изпращат на същия ден с куриерска фирма Еконт с наложен платеж и се доставят на ден за цялата страна.

Може да направите поръчка и като се обадите на 0888 490 919® Всички права запазени, 2019 / Проект изработен в Европа по Европейски стандарти.
® All rights reserved, 2019 / Project made in Europe by European standards.
bg-mall.info